Automenu - Ferrari 599 GTB Fiorano – čierny rytier od NOVITEC ROSSO!
Auto Baterky s.r.o. banner
Online Eurokalkulačka:
SKK
SKK
EUR
EUR
Využite akcie, ktoré vám ponúkajú partneri spoločnosti Automenu.

  Zobraziť všetky akcie

NAJNOVŠIE

Akcia ŠROTOVNÉ
Pri odovzdaní starého kusu autobatérie adekvátnej veľkosti zľava na nákup novej autobatérie....
Repasovane napravy Peugeot Citroen,Renault
Rpeasované zadné nápravy Peugeot 306 a Citroen Xsara, výmena nápravy u nás v rervise za 55 €...
Autobatérie online - VARTA, EXIDE, Banner
www.autobaterie24.sk, autobatérie VARTA, BANNER, EXIDE - doprava do 24 HOD, osobny odber v Bratisla...

NÁHODNÉ

Repas náprav Peugeot , Citroen , Renault
Repas náprav Peugeot, Citroen, Renault, so zárukou. www.repasnaprav.sk...
H7R protioslňujúca výbojka 4300K, 5000K, 6000K, 12V, 24V
H7R protioslňujúca výbojka, pre automobily bez projektora, čiže automobily ako Škoda Fabia, Go...
PHILIPS LED denné svetlá -4 LED6000K - 88 EUR
www.autosuciastky.com ONLINE SHOP Výrobca PHILIPS 12820WLEDX1 Kvalitné denné svetlá s jednoducho...

Sadzobník pokút

PONUKA PRÁCE

PRÁCU PONÚKAJÚ

Pravidelná preprava tovaru do 1,5T.
Ponukame pravidelnú prepravu tovaru do 1,5t. Peugeot Boxer . Cena dohodou. ...
Lakovník/Natierač pre Air Livery Ltd.
Ponúkame prácu Lakovníka/Natierača pre Air Livery Ltd. Náplňou práce je povrchová úprava lietadiel –...
Montážne zastúpenie
Hladáme seriózneho zástupcu na montáž a predaj autofólií v Komárne. Ponúkame nadštandartný zárobok a...

  Zobraziť všetky ponuky


PRÁCU HĽADAJÚ

prevoz automobilov,vyrobkov vatšich rozmerov,
VW sharan 7 miest prives špecialny,vyklapaci.plošina 4-2m.spolahlivo,rychlo.Aj zahraničie.Ceny dohod...
Preprava cohokovek Ke-okolie
Ponukám nákladnú autodopravu: Avia sklapac -3, 5t-3, 20m Avia skrinova-3, 5t-4, 50m-7m Dovoz-št...
Osobná preprava limousine Škoda Superb
Súkromná osobná preprava limousine Škoda Superb , po celej EU. Serióznosť, spoľahlivosť. Podrobnej...

  Zobraziť všetky ponuky

ANKETA

Dodržiavate servisné intervaly na výmenu oleja?

áno
Anketa 3472(43%)

nie
Anketa 2179(27%)

snažím sa
Anketa 2381(30%)

Hlasovalo: 8032

REKLAMA

AUTOKLUBY

Opel
Opel Club
BMW
BMW Club
Ford
Ford Club
Cabrio
Kabriolety
Toyota
Toyota Club
Alfa
     Alfa Club     
Škoda
Auto Škoda Club
Swift
Swift Club
Škoda
Audi Club
Swift
Golf Club

Ferrari 599 GTB Fiorano – čierny rytier od NOVITEC ROSSO!

  « späť na úvodnú stránku

Ferrari 599 GTB Fiorano – čierny rytier od NOVITEC ROSSO!

Maximálny vypočítaný výstupný výkon 808 koní/ 594 kW, vrcholný točivý moment 823 Nm a maximálna rýchlosť vyššia ako 340 km/h. Tieto všetky hodnoty sú výsledkom prestavby high-tech dvojitého kompresoru: NOVITEC ROSSO zabezpečil pre Ferrari 599 GTB Fiorano ešte viac superlatívov prostredníctvom profesionálneho tuningu. Tento tuning je doložený aerodynamickým obohacujúcim kitom, ktorý bol vyvíjaný v veternom tuneli, trojdielnymi 21-palcovými diskami, s ktorými korešponduje kalibrovaný športový podvozok, vysoko-výkonný brzdový systém a exkluzívne interiérové doplnky.
Rovnako, ako pri Ferrari F430 sa NOVITEC ROSSO spoliehali na mechanicky super výkonný, šesťlitrový, V12 motor, ktorý pochádza z modelu F599 s dvoma kompresormi pre zvýšenie výkonu. Vysoko výkonné superchargre poháňané klinovým remeňom produkujú maximálny plniaci tlak 0,39 baru a sú lubrikované ich vlastnou olejovou cirkuláciou. Pretlačený vzduch je na to ochladzovaný na stupeň vhodný pre pridanú silu v podobe veľkého medzichladiča ktorý je chladený jeho vlastným cyklom vody. Špeciálne bolo navrhnuté aj potrubie nasávania s vysoko výkonným vstrekovaním a športovým vzduchovým filtrom, ktorý je vyvedený na stranu nasávania.

K tomu všetkému NOVITEC ROSSO nainštaloval vlastné výfukové potrubie, nastavené na dvojicu kompresorov a na jeho koniec prišla koncovka výfuku z nehrdzavejúcej ocele s priemerom 90 milimetrov, rovnako od firmy NOVITEC ROSSO. Zvuk tohto výfukového systému môže byť nastavovaný vďaka prepínaču „manettino“ , ktorý je umiestnený na volante. Veľmi ľahko si teda môžete zmeniť váš zatiaľ diskrétne športový zvuk na neprekonateľný pretekársky zvuk.

Motor od NOVITEC ROSSO dokonale spolupracuje s všetkými dielcami, ktoré boli pri tejto prestavbe použité. Nebol skonštruovaný len na dosahovanie maximálneho výkonu , ale je dokonale využiteľný aj pre denné používanie vďaka jeho hladkému chodu a maximálnej životnosti. V porovnaní so sériovým motorom NOVITEC ROSSO Bi-Kompressor V12 vzrástol maximálny výkon o 188 koní (138 kW) a dosahuje teraz nové maximum 808 koní (594 kW) pri 7800 otáčkach za minútu. Rovnako tak vzrástol maximálny točivý moment o 215 Nm a jeho maximum teraz činí 823 Nm pri 6300 otáčkach za minútu.

V kombinácií so super rýchlou prevodovkou F1, ktorej šesť stupňov je teraz ešte rýchlejších a precíznejších, vďaka použitiu dlhších karbónových páčok od firmy NOVITEC ROSSO. Upravená F599 ponúka výkon, ktorý patrí na úroveň najlepších superšportových automobilov. Toto neuveriteľné vozidlo dokáže zrýchliť z nuly na 100 km/h za iba 3,5 sekundy. 200 km/h dosiahne po iba 9,7 sekundách. Šprint z nuly na 300 km/h zvládne v čase 25,5 sekundy a posúva tak tento dvojsedadlový automobil medzi najrýchlejšie akcelerujúce vozidlá sveta.

Maximálna dosiahnuteľná rýchlosť je viac ako 340 km/h. Motorová prestavba NOVITEC ROSSO Bi-Kompresor je dostupná za 46 900 Euro.

Rovnako dôležité je pre tento automobil perfektne vyvážená aerodynamika. Preto sa dizajnéri z NOVITEC ROSSO vybrali do veterného tunela, aby vyvinuli doplňujúce aerodynamické prvky, ktoré pridajú tomuto automobilu na príťažlivosti a rovnako tak výborne upravia jeho aerodynamické vlastnosti. Predné spojlerové lízatko bolo pridané na sériový nárazník a redukuje zdvih na prednej náprave. Jeho aerodynamickým spolupracovníkom je zadný difúzor, ktorý môže byť opticky skombinovaný so zadným spojlerom.
Prahové nástavce NOVITEC ROSSO uľahčujú obtekanie vetra medzi podbehmi kolies a úľavu v podobe studeného vzduchu pre zadné brzdy prinášajú veľké nasávače vzduchu, ktoré sa nachádzajú po stranách.
Všetky aerodynamické doplnky NOVITEC ROSSO sú k dispozícií aj v priehľadnom laku, ktorý odhaľuje karbónové zloženie týchto doplnkov. Exteriér môže byť spestrený čiernymi bočnými smerovkami a čiernymi zadnými svetlami so LED technológiou pre brzdové a cúvacie svetlá.
Exteriérový balíček doplnkov pre 599 taktiež zahŕňa disky NOVITEC ROSSO NF3 z ľahkých zliatin, ktoré boli obuté do vysokovýkonných pneumatík PIRELLI.

Trojdielne disky s piatimi dvojitými lúčmi merajú v priemere o jeden palec viac ako pôvodné disky. Na prednú nápravu boli nasadené disky 9Jx20 a pneumatiky s rozmermi 275/30 ZR 20. Zadná náprava dostala disky 12,5Jx21 a pneumatiky zabezpečujúce maximálnu trakciu s rozmermi 355/25 ZR 21.

Tieto kolesá kráľovskej veľkosti ponúkajú dostatok miesta pre vysoko výkonný brzdový systém, ktorý bol vyvinutý v spolupráci so spoločnosťou BREMBO. Brzdy používajú najväčšie komponenty, aké možno použiť pre „bežný“ automobil. Predné a zadné brzdy disponujú oceľové brzdové disky s priemerom 405 milimetrov a šesťpiestikové brzdiče. Svojou dokonalou spoluprácou ponúkajú optimálnu kombináciu maximálnej brzdnej sily a výdrže.

Odskoky a skoky sú regulované vysoko prispôsobiteľným športovým podvozkom NOVITEC ROSSO, ktorý môže dostať každý majiteľ 599-ky ako individuálny doplnok. Dodatkom tohto kvalitného podvozku je možnosť použitia inteligentného zdvihnutia, ktorý sa aktivuje stlačením tlačidla v kabíne. Predná náprava sa dokáže zdvihnúť o 40 milimetrov a vyhnúť sa tak nežiaducim prekážkam ako parkovacie rampy alebo spomaľovače. Podvozok sa automaticky vráti do pôvodnej polohy po prekročení rýchlosti 80 km/h.
NOVITEC ROSSO ponúka unikátne doplnky aj pre interiér Ferrari 599 GTB Fiorano. Zoznam doplnkov siaha od koženého/karbónového volantu s plochým spodkom pre ľahšie nastupovanie a nastupovanie, až po hliníkové pedále. Doplnky pre interiér sú pre zákazníkov dostupné v akejkoľvek farebnej kombinácii.

www.tuning.sk

Fotogaléria ( kliknite pre zväčšenie )